ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Έκπληκτος ο Βατόπουλος όταν έμαθε ότι άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί!

«Θα δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θα δούμε αν έχουμε συρροές μέσα στο σχολείο, αν κόλλησε το ένα παιδί από το άλλο παιδί μέσα στο σχολείο, έχουμε στοιχεία και πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές» είπε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σχετικά με την σύσκεψη που θα γίνει τις επόμενες ημέρες για το άνοιγμα των σχολείων.

Ο κ. Βατόπουλος δήλωσε έκπληκτος για την έναρξη λειτουργίας από σήμερα των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, δηλώνοντας άγνοια για την εξέλιξη αυτή, την οποία έμαθε όπως είπε στον «αέρα» της εκπομπής από τον Γιώργο Παπαδάκη. Όπως είπε ο κ. Βατόπουλος, «δεν έχει τεθεί θέμα στην Επιτροπή για την λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, σχετικά με την λειτουργία των σχολείων και των φροντιστηρίων ανέφερε πως «η Επιτροπή έχει καλή συνεργασία με το Υπ. Παιδείας και θα τα συζητήσουμε όλα όσα αφορούν και τα φροντιστήρια και όλα».

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1