3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έλα πιο κοντά, φοβάσαι;» Μητέρα περιγράφει πώς αποπειράθηκαν να απαγάγουν την 8χρονη κόρη της!

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε η μητέρα της 8χρονης που έζησε τον τρόμο όταν αποπειράθηκε να την αρπάξει ένας άγνωστος στην περιοχή της Μαγούλας.

«Το παιδί όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο δεν κατάλαβε στην αρχή ότι ήταν ένας άγνωστος. Ο συγκεκριμένος όταν σταμάτησε κατευθείαν της είπε “έλα κοντά μου, μη φοβάσαι”. Το παιδί στην αρχή δεν κατάλαβε και έκανε κάποια βήματα προς το μέρος του. Εφόσον το παιδί είδε ότι είναι ένας άγνωστος και όταν της είπε “έλα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου”, άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω το παιδί, δεν μίλαγε και έλεγε με το κεφάλι του έλεγε “Όχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου”. Αυτός της έλεγε “Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”. Κατάλαβε προφανώς ότι το παιδί είχε τρομάξει και όταν το παιδί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, λέει “Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα”. Και έκανε την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε αμέσως, έτρεξε αντίθετα από το αυτοκίνητο προς την παιδική χαρά για να μην την πιάσει, γιατί το αυτοκίνητο ήταν στραμμένο προς το σπίτι. Βρήκε το πρώτο ενήλικα και είπε κατευθείαν το τι συνέβη και να τη συνοδέψουν στο σπίτι γιατί φοβόταν πολύ. Το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη. Δεν μπορούσε να μας εξηγήσει κατευθείαν τι συνέβη, ούτε να μας πει πως ήταν ο άνθρωπος αυτός. Και μετά από κάνα δίωρο άρχισε να μας εξηγεί τα χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι πολύ έντονα» καταγγέλλει η μητέρα.

«Έχει σγουρά μαλλιά, μελαχρινός, γυαλιά μυωπίας, χαλασμένα δόντια, ήταν εύσωμος. Ήταν γύρω στα 50 – 60, ως παππού τον είπε το παιδί. Δεν ήταν Ρομά, μας είπε το παιδί» σημειώνει.

Δείτε όσα είπε στην ΕΡΤ