slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ελάτε την σκότωσα!» Αυτός είναι ο 39χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφο του!

Δράστης και θύμα διατηρούσαν σχέση το τελευταίο διάστημα και έμεναν μαζί σε ρετιρέ στο Ηράκλειο.

Οι καυγάδες τους ήταν συχνοί, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, που το πρωί άκουσαν από το σπίτι πυροβολισμούς.

Ο 39χρονος σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του με πυροβόλο όπλο και αμέσως μετά το έγκλημα, ειδοποίησε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον δράστη του φονικού που τους περίμενε, εν αναμονή της άφιξης ιατροδικαστή, που αναμένεται να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ο 39χρονος Αλβανός επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος. Ακολούθησε άγριος καυγάς με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του και κάποια στιγμή ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο δράστης ομολόγησε ότι έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Αμέσως μετά τη γυναικοκτονία, ο 39χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. «Ελάτε την σκότωσα» φερεται να είπε. Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στην περιοχή του Ηρακλείου περιπολικά, αλλά και ασθενοφόρο. Η 29χρονη γυναίκα όμως ήταν ήδη νεκρή.

Ο 39χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν πάνω από το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ στον χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.