3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2102.

Στους δύο, που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες μετά από ένταλμα των δικαστικών Αρχών, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί στο ανακριτικό γραφείο για να λογοδοτήσουν αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αρπαγής κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή, που τους απαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της νέας έρευνας που ξεκίνησε για το στυγερό έγκλημα μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό των βασικών κατηγορουμένων.

Των απολογιών προηγήθηκε η απόρριψη από το αρμόδιο Συμβούλιο των ενστάσεων των κατηγορουμένων για ακυρότητα της διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση του φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.