ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο ινστιτούτο ομορφιάς

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή  36χρονος και 56χρονη για ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω μίας φερόμενης διαφοράς που είχε η γυναίκα με την επιχείρηση για το κόστος χρέωσης κάποιων παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με τη δίωξη που απαγγέλθηκε, κατηγορείται ως δράστης της ληστείας και η δεύτερη ως ηθική αυτουργός.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε στον 36χρονο ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Η κατηγορούμενη γυναίκα, που κατά πληροφορίες είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος – με τον οποίο διατηρεί σχέση – ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο άνδρας – στην απολογία του – διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όταν μία υπάλληλος τού ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, αξίωσε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άνδρας την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.

πηγή φωτογραφίας protothema.gr