slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο ταξιτζής που κατηγορείται για βιασμό! Η σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης!

Ελεύθερος αφέθηκε με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέως ο 30χρονος οδηγός ταξί που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης ότι την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Στον κατηγορούμενο επεβλήθη ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό ανάμεσα στον ίδιο και στην καταγγέλλουσα και παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς.

Η κατάθεση της 18χρονης, που παρουσιάζει το newsit,gr, έχει ως εξής:

«Στις 23:50 της 17ης Σεπτεμβρίου 2023 βρισκόμουν στην πλατεία Δροσιάς μαζί με τη φίλη μου. Εκείνη την ώρα σταματήσαμε ένα διερχόμενο ταξί και του ζητήσαμε να μας πάει μέχρι τα σπίτια μας. Επιβιβαστήκαμε στο όχημα το οποίο το οδηγούσε άντρας νεαρός περίπου 30 ετών, με καστανά μαλλιά, είχε μούσι ελαφρύ – λίγων ημερών.

Όταν κατέβηκε η φίλη μου, ο οδηγός με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε ένα τσιγάρο μαζί, εγώ του απάντησα ότι δεν θέλω και πηγαίνοντας προς το σπίτι μου τελείως ξαφνικά, μπήκε σε ένα στενό και τότε άρχισε να μου λέει διάφορα πράγματα, όπως ποσό του αρέσω και διάφορα τέτοια. Μετά ήρθε προς τα πάνω μου με φίλησε, εγώ του έριξα ένα χαστούκι, τότε μου έπιασε τα χέρια, μου έβγαλε τη ζώνη, κατέβασε το παντελόνι του και στη συνέχεια και το δικό του και με βίασε. Το όλο περιστατικό κράτησε περίπου 2 λεπτά, εγώ φοβόμουν φώναζα και έκλαιγα. Μετά με πήγε έξω απ’ το σπίτι μου. Το μόνο που μου είπε είναι το όνομα του…».