ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΠΕ: Νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

H BP λανσάρει στην Ελληνική αγορά τη νέα BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE, τη νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά.

Τώρα η γκάμα των καυσίμων μας έγινε ακόμα καλύτερη, καθώς η νέα μας βενζίνη έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές μας, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες βενζίνες μας, δηλαδή την BP Unleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE.

Η πρωτοποριακή σύνθεση, που έχουν όλα τα καύσιμα ΒΡ, χρησιμοποιεί τεχνολογία ACTIVE για να καταπολεμήσει τη βρωμιά του κινητήρια με δύο έξυπνους τρόπους, χάρη στα ενεργά μόρια του καυσίμου, που:

  1. Προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.
  2. Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις και με συνεχή χρήση:

  • βοηθά τον κινητήρα σας να λειτουργεί σαν καινούριος
  • βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος
  • μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*

 

Γιατί στη BP ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Σε όποια διαδρομή και αν επιλέξουν, εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

Με το αυτοκίνητό μας όλοι ζούμε πολλά…

Τώρα έχουμε την επιλογή να του το ανταποδώσουμε, με τη νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων.

 

Μάθετε περισσότερα στο www.bpfuels.gr