ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΤΑ: Επιστρέφουν τα κόκκινα γραμματοκιβώτια για τις επιστολές στον Άγιο Βασίλη

Για 30ή χρονιά τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, φοράνε τα γιορτινά τους, με τα κόκκινα γραμματοκιβώτια να περιμένουν τα γράμματα των μικρών και μεγάλων φίλων που θα απευθυνθούν στον Άγιο Βασίλη.

Από σήμερα λοιπόν, Πέμπτη 4/11, μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση hohoho.elta.gr και να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ποιο είναι το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις. Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει φακέλους πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, αριθμημένα λευκώματα και φύλλα καθώς και τευχίδια αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα. Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ.

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Σήμερα επίσης, κυκλοφορεί η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «Χριστούγεννα 2021» για να ταχυδρομήσει τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε ρετρό εποχές, όπως αναφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.