ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στον τετραπληγικό της Μαγνησίας- η ανακοίνωση της ΔΕΗ

45E16A2790FF22431ADADC9D6EA77D6A

Σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στο σπίτι του τετραπληγικού στη Μαγνησία, ο οποίος δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών, προχώρησε σήμερα η ΔΕΗ, έπειτα από ενημέρωση από τη βουλευτή της ΝΔ, Ζεττάς Μακρή.

Μετά από τη δημοσιοποίηση του ζητήματος, η ΔΕΗ παρενέβη και επανασυνέδεσε το ηλεκτρικό ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι, ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί και πάλι στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, υπογραμμίζοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο τετραπληγικός ένοικος δεν ήταν εγγεγραμμένος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ:

Σε συνέχεια ενημέρωσης από τη βουλευτή κα Ζέτα Μακρή για περίπτωση καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης και δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών για συμπολίτες μας αυτής της κατηγορίας, η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει ότι προχώρησε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο πρόβλημα του καταναλωτή σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησής του.

Επαναλαμβάνουμε δημόσια έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα όσους χρήζουν μηχανικής υποστήριξης να υποβάλουν τηλεφωνική αίτηση στο 11770 προκειμένου να ενημερωθεί η ΔΕΗ και να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους.