ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας: Τραυμάτισε αστυνομικό με κλεμμένο Ι.Χ.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πλαίσιο καταδίωξης ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς ο οδηγός του τον χτύπησε με αυτό στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο 21χρονος Ιρακινός είχε κλέψει το πολυτελές Ι.Χ, αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και πέρασε στην εθνική με κατεύθυνση προς τη Λαμία. Όμως, χάρη στο GPS, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και καταδιώχθηκε, ενώ στήθηκε μπλόκο πριν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Στο 195ο χιλιόμετρο το αυτοκίνητο σταμάτησε, όμως όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν για να συλλάβουν τον οδηγό, εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας στο χέρι έναν από αυτούς, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Όμως, τελικά, ακινητοποιήθηκε από τους υπόλοιπους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο