slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέμεινε πως είναι ατύχημα αλλά προφυλακίστηκε ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 18χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με ένα ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το iefimerida.gr, κατά την απολογία του, ο 18χρονος φέρεται να είπε: «Υπεραγαπώ ακόμη τον μικρότερο αδελφό μου και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έχει φύγει από την ζωή. Νομίζω ότι ζει. Δεν διανοούμαι ότι υπαίτιος είμαι εγώ που άθελά μου , ύστερα από έντονο τσακωμό που είχαμε την περασμένη Τρίτη στο πατρικό μου σπίτι στην Ν. Σμύρνη ενώπιον της γιαγιάς μου , της μητέρας μου & της συντρόφου μου , η οποία και εκείνη είναι ένα παιδί “βασανισμένο” και έτσι ταιριάξαμε και αγαπιόμαστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Μάλιστα είναι εκείνη που ένιωθα όταν είμαι μαζί της πως ξεπερνάω τον χωρισμό των γονιών μου, καθώς μου συμπεριφέρεται με στοργή και αγάπη και τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία, διακατεχόμενα από αλήθεια και αγάπη».

Μεταξύ άλλων, φέρεται να είπε: «Πάντοτε τσακωνόμαστε για τέτοια ζητήματα, εγώ, εσύ, ποιος είναι καλύτερος και όλες αυτές οι ανοησίες που όμως για μας ήταν σημαντικά. Η μητέρα μου γνωρίζει πόσες φορές έχουν γίνει ομηρικοί καβγάδες μεταξύ μας και η γιαγιά μας. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, κυρία ανακρίτρια. Πιστέψτε με. Σας ικετεύω. Είμαι ράκος ψυχικά, όντως ισχύουν οι συχνοί καυγάδες που άκουγε η γειτονιά , μέχρι όμως ένα σημείο, εκείνη την ημέρα όμως έγινε κάτι το οποίο δεν είχα καμία Ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του αδελφού μου.
Ζητώ από τον Θεό πρώτα συγγνώμη και μετά από εσάς . Δεν
είμαι ούτε στυγνός δολοφόνος, ούτε έχω προκαλέσει ποτέ
κακό σε κανέναν πολλώ δε μάλλον δεν ήθελα στον δικό μου
άνθρωπο να κάνω».