ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Επέστρεψε την τσάντα που έκλεψε και ζήτησε δύο ευρώ για να πάρει γάλα!

Μία δικαστική επιμελήτρια έπεσε θύμα κλοπής Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο στην Πάτρα, την στιγμή που περιποιείτο το μνήμα συγγενικού της προσώπου.

Η γυναίκα είχε σταθμεύσει το όχημά της σε σημείο που είχε οπτική επαφή, όταν ξαφνικά διαπίστωσε πως ένας 30χρονος άνδρας προσποιείτο πως τοποθετούσε λουλούδια σε τάφους.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε με έκπληξη πως έλειπε από την τσάντα το πορτοφόλι της και τα 350 ευρώ που υπήρχαν μέσα. Πλησίασε τον 30χρονοκαι του ζήτησε να της επιστρέψει το πορτοφόλι.

Αρχικά εκείνος δήλωνε άγνοια και μάλιστα άρχισε τις απειλές ότι θα την σκοτώσει μέσα στο νεκροταφείο. Όταν όμως την είδε πως είχε βγει εκτός εαυτού, φοβούμενος ότι θα κλονιστεί η υγεία της και θα τον συλλάβουν άφησε να του πέσει το πορτοφόλι στο έδαφος.

Σύμφωνα με το flamis.gr, αμέσως μετά της ζήτησε 2 ευρώ για να πάρει γάλα! Η γυναίκα μάζεψε το πορτοφόλι, του έδωσε τα 2 ευρώ και εκείνος έφυγε τρέχοντας. Ωστόσο όταν η γυναίκα άνοιξε το πορτοφόλι διαπίστωσε ότι της είχε «βουτήξει» 100 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 19 Οκτωβρίου και μετά από λίγο ενημερώθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Δυο μέρες νωρίτερα, άλλος νεαρός αφαίρεσε από ηλικιωμένο άνδρα 300 ευρώ.