ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν τους ληστές λίγες ώρες μετά το «χτύπημα» (ΦΩΤΟ)

Δύο άτομα λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν έξω από την είσοδο του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην Ερέτρια, η οποία ήταν ασφαλισμένη και αφού έσπασαν την τζαμαρία εισέβαλαν έβγαλαν το όπλο και φώναξαν ληστεία.

Η έντρομη υπάλληλος μόλις αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει μπήκε σε ένα δωμάτιο του καταστήματος. Οι δύο δράστες αμέσως πήγαν στην ταμειακή μηχανή και αφαίρεσαν ό,τι ποσό υπήρχε μέσα και αποχώρησαν.

Ληστεία Ερέτρια Play Opap

Έξω από το κατάστημα υπήρχε ακόμη ένας συνεργός οδηγός του οχήματος διαφυγής τους. Οι τρεις δράστες αμέσως διέφυγαν από το σημείο. Συγκεκριμένα τα δύο με ένα ΙΧ επιβατικό όχημα ενώ το τρίτο άτομα διέφυγε πεζό καθώς δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο όχημα.

Δύο νεαροί οι οποίοι είδαν από την αρχή το περιστατικό κυνήγησαν για αρκετά μέτρα τους δύο δράστες μέχρι που ο ένας εγκλωβίστηκε σε σημείο όπου ο Δήμος Ερέτριας πραγματοποιεί έργα αυτή την περίοδο, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει ενώ ο δεύτερος επιβιβάστηκε στο όχημα διαφυγής.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Ληστεία Ερέτρια Play Opap

Και οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για νεαρά άτομα τα οποία διαμένουν στο Μενίδι Αττικής

πηγή φωτογραφιών eviathema.gr