ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν τους πιστολέρο χούλιγκαν της Θεσσαλονίκης

Υπό κράτηση βρίσκονται οι δύο νεαροί που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επεισοδίου με πυροβολισμούς, το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, στην περιοχή του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν ένας 25χρονος κι ένας 28χρονος, ενώ τα αίτια της πράξης τους αποδόθηκαν σε οπαδικές διαφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, οι δράστες πέρασαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν από τη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου. Αντιλήφθηκαν την παρουσία τριών οπαδών αντίπαλης ομάδας. Στάθμευσαν το αυτοκίνητο και κινήθηκαν με τα πόδια προς το μέρος τους.

Μετά από μία σύντομη λεκτική αντιπαράθεση ο ένας εκ των δύο ατόμων που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών. Οι δράστες επέστρεψαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο από τους τρεις οπαδούς είχαν τραύματα στα πόδια από τις σφαίρες. Ο τρίτος πήγε να φέρει το αυτοκίνητο, παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε σε ιδιωτική κλινική για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες. Άμεσα οι αρχές συνέλεξαν βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δράστες φορούσε μπλούζα του Άρη.

πηγή φωτογραφίας thesstoday.gr