GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον εκτελεστή του κοινοτάρχη! Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 60χρονος που δολοφόνησε τον 43χρονο στα Χανιά  μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και ανακριτή.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.

Ο 60χρονος  αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. Έξω από το χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Κάποια στιγμή, οι συγγενείς του θύματος αντιλήφθηκαν την έξοδο του 60χρονου και προσπάθησαν να τον πιάσουν στα χέρια τους. Λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτησης που υπήρξε, οι αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτίριο με αυτό των δικαστηρίων.

Όμως ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους. Μόλις τον είδαν στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ο κόσμος ξέσπασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι, με τους αστυνομικούς να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Το θύμα της επίθεσης πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ήταν πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Ορθουνίου του δήμου Πλατανιά.

Ο δράστης της δολοφονίας είχε πει στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ λόγω κτηματικών διαφορών που έχουν.

Όπως αναφέρει το kriti24.gr, ο 60χρονος φαινόταν ήρεμος και όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί σκότωσε τον 43χρονο ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ απάντησε «Γιατί είχε ψευδορκήσει».

 

πηγή φωτογραφίας και video flashnews.gr