ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση διάσωσης σε φαράγγι της Κρήτης

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι της Ίμπρου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν, ενώ βρισκόταν στο φαράγγι της Ίμπρου στα Χανιά και, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της, άγνωστο πώς, έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία της.

Άμεσα κλήθηκαν oι αρχές με την πυροσβεστική να οργανώνει μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες και ομάδα της ειδικής μονάδας δασικών επιχειρήσεων, οι οποίοι εντόπισαν την άτυχη 65χρονη και την μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου περίμενε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Οι διασώστες, αφού τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, την μετέφεραν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.