3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικίνδυνο «παιχνίδι» ανηλίκων στις Σέρρες! «Πετάγονται» μπροστά από εν κινήσει αυτοκίνητα για ένα βίντεο!

Ρισκάρουν τη ζωή τους, μόνο και μόνο για ένα βίντεο, ανήλικοι στις Σέρρες, οι οποίοι «πετάγονται» ξαφνικά μπροστά από διερχόμενα αυτοκίνητα, για ένα βίντεο…

Πρόκειται για εφήβους που πετάγονται μπροστά από ΙΧ και μηχανές για να βγει το βίντεο που τραβούν οι φίλοι τους.

Βίντεο που ήρθε στην κατοχή της τηλεόρασης «Επιλογές» δείχνει ομάδα εφήβων που όλοι φορούσαν κουκούλες να επιδίδονται σε επικίνδυνα παιχνίδια σε κεντρική οδό της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Γ.Παπανδρέου δίπλα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού αργά το βράδυ.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες συνέπειες όσο η ομάδα των νεαρών έπαιζε «αλογάκι». Δηλαδή ανέβαινε ο ένας στην πλάτη του άλλου και περνούσαν από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο με ταχύτητα. Επίσης κρύβονταν πίσω από σταθμευμένα οχήματα και πετάγονταν ξαφνικά μπροστά σε οχήματα που βρίσκονται εν κινήσει μέσα στη νύχτα.

Το περιστατικό περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας: «η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει και έφτασε στο σημείο μετά από μισή ώρα και έκανε συστάσεις στους νεαρούς», τονίζει η μάρτυρας.

Δυστυχώς όμως παρόμοια περιστατικά με μπουλούκια νεαρών να κινούνται επικίνδυνα στους δρόμους  γίνονται και σε άλλα κεντρικά σημεία όπως στην οδό Ιουστινιανού.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών  κ. Γιάννης Κούνιος επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τονίζει πως πρόκειται για ποινικό αδίκημα καθώς η πρόκληση ατυχήματος είναι εμφανής, εφιστώντας την προσοχή των γονέων από τους οποίους ζητά συνεργασία.

Δείτε το ρεπορτάζ  του epiloges.tv