ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονη στο Μεσολόγγι και… αφέθηκε ελεύθερος!

Ελεύθερος, απόφαση που έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από τους ομόφυλούς του, αφέθηκε ο 18χρονος Ρομά που επιτέθηκε σεξουαλικά σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού που περπατούσε σε δρόμο του Μεσολογγίου, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 18χρονος Ρομά φέρεται ότι πλησίασε την ανυποψίαστη 14χρονη μαθήτρια χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί και την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα, ενώ ταυτόχρονα την φίλησε στο λαιμό!

Το τρομοκρατημένο κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και κατέφυγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τι συνέβη, έδωσε την περιγραφή του νεαρού σάτυρου και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που διέταξε την κράτησή του. Την Δευτέρα οδηγήθηκε στον ανακριτή του και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά οι οποίοι τον υποδέχθηκαν σαν… ήρωα!