ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση 30 ανήλικων κουκουλοφόρων σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια στον Άλιμο

Ανήλικοι δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων στον Άλιμο. Σύμφωνα με το notia.gr, χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο, άρχισαν να τους κυνηγούν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματίσουν με μπουνιές και κλωτσιές δύο παιδιά.

Μάλιστα το ένα, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό έγινε, το βράδυ της Παρασκευής (15/12), περίπου στις 20:30, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι.

Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε στο σούπερ μάρκετ του “Σκλαβενίτη” για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε, μέσα στο κατάστημα.

«Έγιναν όλα μπροστά μου» λέει στο Notia.gr, ένας κάτοικος της περιοχής. «Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας…».

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.