ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα – Έκτο εξαιρετικά κρίσιμο χειρουργείο

Στο έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο υποβάλλεται η 33χρονη Ιωάννα που είχε δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η νεαρή γυναίκα θα υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν τα εγκαύματα που της έχει προκαλέσει το βιτριόλι.

Σύμφωνα με το star η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης και ο γιατροί την χειρουργούν στην

Η 33χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα υποβάλλεται στο έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να αποκατασταθούν τα εγκαύματά της.

Σύμφωνα με το Star η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης για να χειρουργηθεί στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία δηλαδή όπου δέχτηκε το βιτριόλι από την 35χρονη.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας αυτό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο χειρουργείο καθώς τόσο η κατάσταση της υγείας της όσος και η ψυχολογία της δεν είναι στο καλύτερο σημείο, μετά από τόσο καιρό νοσηλείας.

Πρώτο στόχος των γιατρών είναι να σωθεί το μάτι της, ενώ θεωρούν πως το νεαρό της ηλικίας της θα βοηθήσει πιο γρήγορα στην ανάρρωσή της. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται μέρα νύχτα η μητέρα της.

Την ίδια ώρα και όσο η Ιωάννα ταλαιπωρείται με τα χειρουργεία, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί ακόμη για το τι έγινε στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.