3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η οργή της Ιωάννας για την 35χρονη – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα όταν άκουσε ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να βγει νωρίτερα.

Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα». «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» είπε η Ιωάννα.

Όπως μετέδωσε το Star, από την άλλη η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Την ίδια ώρα, νέοι διάλογοι μεταξύ της 34χρονης Ιωάννας και της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, είδαν το «φως» της δημοσιότητας. Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη, λίγους μήνες αργότερα θα την περιέλουζε με καυστικό υγρό και ότι θα περνούσε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της.

Ο πρώτος διάλογος

35χρονη: Αγάπη, όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;

Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς. «Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά ξεκόλλα από αυτόν… Κ@@@ζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα. Δεν ξαναέστειλα.

35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλέφωνό σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου, που έκλεισε η συνομιλία σας.

Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

Σε άλλο διάλογο, η 35χρονη λέει προς την Ιωάννα: Έλα κορίτσι, καλησπέρα. Όλα καλά;

Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου, μία χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.

35χρονη: Καλά και εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;

Ιωάννα: Όχι – όχι θα στο έλεγα αν ήταν…

35χρονη: Εντάξει, ξέρεις πως σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.

Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά φιλάκια.

35χρονη: Φιλάκια.

Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις
Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης. Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες».

«Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σε ένα άλλο σημείο η 35χρονη φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».