slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται συλλήψεις για τον εφιάλτη της 12χρονης! Συνθήματα στην επιχείρηση του 53χρονου που τη βίαζε και την εξέδιδε!

Τις 1.000 σελίδες αριθμεί η δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από έρευνα σχεδόν ενός μήνα, για την δράση του 53χρονου φερόμενου βιαστή της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

Η ογκωδέστατη δικογραφία περιέχει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις και φωτογραφίες.

Μάλιστα είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στην 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Η έρευνα των αρχών έχει περάσει στο επόμενο στάδιο με στόχο την ταυτοποίηση των συγκεκριμένων προσώπων.

Όπως αποκαλύφθηκε 213 άτομα φέρονται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο και να είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το κοριτσάκι το οποίο μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει 4 άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη, με αποτέλεσμα αν προκύψουν απτά στοιχεία σε βάρος τους,  θα συλληφθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

«Δε χωράνε βιαστές στη γειτονιά» και «φόλα στους βιαστές» έγραψαν άγνωστοι στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό.

Οι άγνωστοι εντόπισαν και το βαν του επιχειρηματία το οποίο παραμένει παρκαρισμένο απέναντι από το κατάστημα και έγραψαν επάνω με σπρέι «βιαστή ψόφα».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1