3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για «μαύρη μαγεία» ζητά ο πατέρας του μωρού που σκότωσε η μητέρα του!

Μήνυση στην παιδοκτόνο της Ημαθίας κάνει ο πατέρας του 6 μηνών αγοριού που δολοφονήθηκε από την ίδια την μητέρα του, ο οποίος υποστηρίζει ότι φοβόταν για την ζωή του όσο καιρό έμεναν μαζί, καθώς και ότι θα ζητήσει έρευνα για σχέση της πρώην συζύγου του με μαύρη μαγεία.

«Σκότωσε το μωρό μας γιατί ήθελε να με εκδικηθεί, να με τιμωρήσει, επειδή έφυγα από το σπίτι το περασμένο Αύγουστο, γιατί δεν άντεχα άλλο» υποστήριξε.

«Με ζήλευε παθολογικά, έψαχνε κινητά, facebook, έκανε σκηνές και είχε ξεσπάσματα στα καλά καθούμενα. Με χτυπούσε, σφαλιάρες, μου έσφιγγε το λαιμό, όμως εγώ ποτέ δεν αντιδρούσα. Ποτέ δεν την χτύπησα. Αντίθετα, εκείνη με μήνυσε ψευδώς για ενδοοικογενειακή βία, για να με τιμωρήσει και να τρέχω στα δικαστήρια» είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Δεν σας κάνει εντύπωση που αυτός ο γάμος κράτησε μόλις 6 μήνες; Που εγώ αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι ένα μήνα μετά την γέννηση του μοναχογιού μου; Δεν θα άφηνα το παιδί μου, αν η συμβίωση μαζί της δεν ήταν ανυπόφορη. Ζητούσα βοήθεια από τα πεθερικά μου και εισέπραττα χειρότερα. Με έβριζαν και με συκοφαντούσαν. Ότι εγώ έφταιγα για όλα. Δεν είχα ιδέα ότι η γυναίκα αυτή είχε ψυχολογικά θέματα. Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική» σημείωσε.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1