slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση του ψευτογιατρού! Ανακοίνωση-αντεπίθεση Κούγια!

Έρευνα για την υπόθεση του 65χρονου που παρίστανε τον νευρολόγο έχει διατάξει και ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, o οποίος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες.

Oι καταγγελίες για τον φυσιοθεραπευτή, πληθαίνουν. Παριστάνοντας τον νευρολόγο, φέρεται να αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για ψεύτικες θεραπείες, έχοντας εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, εκ των οποίων οι πέντε έχουν πεθάνει.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του σε μια προσπάθεια να εντοπίσει πιθανόν περισσότερα θύματα, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων.

Πρόκειται για τον Διονύσιο Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Την ανάληψη της εκπροσώπησης του 65χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου. Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος των μέσων ενημέρωσης αλλά και κάποιων γειτόνων που εμφανίστηκαν και μίλησαν για την υπόθεση.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε σε ανακοίνωση ότι ο κατηγορούμενος δεν διαμένει σε πολυτελή βίλα όπως αναπαράγεται, αλλά σε «χαμόσπιτο των 100 τ.μ.» και επισήμανε ότι ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και απάτη κατ’ εξακολούθηση, δεν είναι γιατρός, αλλά φυσιοθεραπευτής.