ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενος παιδικού σταθμού στα Πατήσια σταμάτησε με… μαχαίρι ανήλικους που πετούσαν πέτρες! Τραυματίστηκε 14χρονος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Πατήσια, όταν ένας 27χρονος εργαζόμενος παιδικού σταθμού έβγαλε μαχαίρι για να σταματήσει ανήλικους που πετούσαν πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν 14χρονο!

Οι τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14 και 15 ετών, αφού πλησίασαν τον παιδικό σταθμό άρχισαν να πετάνε πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της αποθήκης ενώ προκάλεσαν φθορές γενικότερα στο κτίριο.

Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν ο 27χρονος εργαζόμενος. Αντιλαμβανόμενος την παρουσία των ανήλικων, τους κυνήγησε και στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει δύο από τους τέσσερις έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο τελικά τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν 14χρονο.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» για πρώτες βοήθειες ενώ στο σημειο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που οδήγησαν τους υπόλοιπους στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου για απειλή και για τον νόμο περί όπλων, ενώ σε βάρος των δύο ανήλικων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι δύο 14χρονοι με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε και ο 27χρονος.