3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έριξε το παιδί κάτω και τον πατούσε επί 4 λεπτά» καταγγέλλουν οι γονείς του 15χρονου που χτυπήσαν τον αστυνομικό! Διαψεύδει η Ένωση

Ο 15χρονος με έναν φίλο του έπαιζαν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη και εκεί πήραν μία τσάντα με τρόφιμα που άνηκε σε μια κυρία.

Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους αλλά και από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός έσπευσε να επιπλήξει τα παιδιά ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων χτύπησε τον 15χρονο, τον έριξε κάτω και έβαλε το πόδι του πάνω στο παιδί όσο βρισκόταν στο έδαφος.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και φέρει κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες.

Όταν η μητέρα του έμαθε για τον ξυλοδαρμό ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό και εκείνος της είπε αρχικά «καλά του έκανα» και στη συνέχεια να πει στον σύζυγό της να πάει να τον βρει.

Ο πατέρας του 15χρονου, βρήκε τον αστυνομικό και τον χτύπησε.

Ο αστυνομικός πήγε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, συνελήφθησαν αμφότεροι και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από εντολή εισαγγελέα.

Δείτε όσα υποστήριξε η μητέρα του 15χρονου στο MEGA

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, παρενέβη και μίλησε για το περιστατικό.

«Επαφή σωματική μεταξύ του αστυνομικού και του παιδιού δεν υπήρξε. Δεν υφίσταται ξυλοδαρμός. Μετά την πρώτη επίσκεψη του ανήλικου σε νοσηλευτικό ίδρυμα δεν διαπιστώθηκε τίποτα και ξαφνικά σήμερα στις καρτέλες αναγράφονται πράγματα που δεν γράφονται συνήθως. Το παιδί στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε μόνο του σε μεγάλη απόσταση από τον αστυνομικό. Μετά από 5 ώρες και αφού ο αστυνομικός ενημερώθηκε ότι αναζητείται από οικεία πρόσωπα του ανηλίκου, ήρθε σε επαφή με τη μάνα που είχαν μία λεκτική αντιπαράθεση και είχαμε την επίθεση του πατέρα και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Τι είπε στους γονείς του, για να έχουν αυτή την εντύπωση για τον αστυνομικό και να έγινε η επίθεση δεν γνωρίζω».

Δείτε όσα είπε στο MEGA