ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο μέσω facebook! Πήγε να ζήσει μαζί του και αυτός την φυλάκισε και την εξέδιδε

Έναν εφιάλτη στα χέρια του ανθρώπου που ερωτεύτηκε έζησε μία 25χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, καθώς ο «σύντροφό» της την εξέδιδε.

Η 25χρονο γνώρισε τον 35χρονο μέσω facebook και ήρθε από τη Βουλγαρία στο Ηράκλειο της Κρήτης για να ζήσει μαζί του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκε έρμαιο στα χέρια εκείνου και της οικογένειά του που την ανάγκαζαν να εκδίδεται και να ζητιανεύει.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών ήταν αυτοί που ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Ηρακλείου, οι οποίοι τελικά απελευθέρωσαν την 25χρονη, όταν συγγενείς της κοπέλας ενημέρωσαν τις Αρχές, επειδή δεν εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές μέρες.
Τότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 35χρονου συντρόφου της και συνέλαβαν εκείνον, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από τη Βουλγαρία και μαζί συνέλαβαν και την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδελφή του και τον 29χρονο φίλο της.
Η «σπείρα» είχε πάρει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και το κινητό της άτυχης κοπέλας τηλέφωνο για να μην μπορεί να «δραπετεύσει». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Βούλγαρος τότε είχε βγάλει εισιτήρια για τη Γερμανία προκειμένου να ταξιδέψει εκεί με την νεαρή Βουλγάρα.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις είχαν προφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο (ο σύντροφος της 25χρονης, η μητέρα του και η αδελφή του) ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχεαφεθε ο τέταρτος κατηγορούμενος.
Σήμερα, η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.