ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερωτήματα για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας – Στον εισαγγελέα οι γονείς

Πολλά και ανησυχητικά είναι τα αναπάντητα ερωτηματα που έχουν προκύψει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η μικρή Μαρία, η οποία εντοπίστηκε 22 ώρες μετά 4 χιλιόμετρα από μάντρα του παππού της Σκαραμαγκά απ'όπου χάθηκε.

 

Σε βάρος των γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα.

 

Κατά πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θεωρούν ως το πιθανότερο σενάριο, αυτό της απαγωγής, εκτιμώντας ότι πίσω από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, βρίσκονται άτομα που κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να την απομακρύνουν από το σπίτι του παππού της στη Λεωφόρο Σχιστού.

Tο σημείο όπου εντοπίστηκε, στο Χαϊδάρι, απέχει τέσσερα χιλιόμετρα από το σπίτι του παππού της στη Λεωφόρο Σχιστού. 

Άγνωστο παραμένει πάντως πώς έφτασε σε τέτοια απόσταση από το σημείο της εξαφάνισης, εάν ήταν μόνης της. Πάντως, κατά πληροφορίες, το παιδί δεν έχει αναφερθεί στην ύπαρξη τρίτου προσώπου, γεγονός που οδηγεί τις αρχές να απορρίπτουν σταδιακά το σενάριο της απαγωγής. 

«Με άφησε η μαμά στο δάσος. Περπατούσα στο δάσος, ακουγα σκυλάκια να γαβγίζουν τη νύχτα και κοιμήθηκα στα χόρτα». Αυτά τα λόγια της 3,5 ετών Μαρίας – Ειρήνης στους αστυνομικούς προκάλεσαν ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε το κοριτσάκι από τη μάντρα του παππού της στο Σκαραμαγκά.