3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασαν με πέτρες το παρμπρίζ ασθενοφόρου που μετέφερε διασωληνωμένο

Το Χάρο με τα μάτια τους είδε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πού πήγαινε από την Πάτρα προς Αθήνα και μετέφερε έναν διασωληνωμένο σε νοσοκομείο των Αθηνών. Στο ύψος του Ζευγολατιού, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, το ασθενοφόρο δέχτηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ στην πλευρά του οδηγού.

Χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού το όχημα συνέχισε την πορεία του, και έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου μετέφεραν τον διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο για να γίνει η μεταφορά στο νοσοκομείο της Αθήνας.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.

Σε εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική, στο τμήμα Αρχαία Κόρινθος- Κιάτο (και στα δύο ρεύματα) προχώρησε η Ολυμπία Οδός, με εντολή της Τροχαίας, λόγω διαμαρτυριών Ρομά, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή του Ζευγολατιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι πετούν πέτρες, ενώ σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο νωρίτερα Ρομά έκαψαν ελαστικά και στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο που πλέον έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κλείσει η εθνική στο ρεύμα προς Κόρινθο και η κυκλοφορία γινόταν από την παλαιά εθνική και στο τμήμα από Μέγαρα έως την Πάχη.

Πηγή: korinthostv.gr