ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσπασαν» την καραντίνα για να κλέψουν… ποτά!

Διαρρήκτες με συγκριμένο… στόχο για χάρη του οποίου δεν τους σταμάτησε ούτε η απαγόρευση κυκλοφορίας «χτύπησαν» κατάστημα στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 23 και 25 χρόνων οι οποίοι αψήφησαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διέρρηξαν ένα κατάστημα ψιλικών στην Καλαμάτα για να κλέψουν οινοπνευματώδη ποτά!
Την ώρα που έφευγαν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τους έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα για να κυκλοφορούν. Παράλληλα, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς προμηθεύτηκαν τις φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα που είχαν μαζί τους κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια.
Εκεί, διαπιστώθηκε ότι τα είχαν κλέψει από το κατάστημα και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαρρήξει και άλλα μαγαζιά.