ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο 64χρονος προφυλακισμένος για την σκηνοθετημένη ληστεία

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων ο 64χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων που κρίθηκε προφυλακιστέος γα την σκηνοθετημένη ληστεία με λεία 4,2 εκατ. ευρώ από εταιρεία φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 64χρονος βρισκόταν στα κρατητήρια της Καβάλας και περίμενε την μεταγωγή του σε φυλακή της Θεσσαλονίκης όταν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η αδιαθεσία του ανησυχεί τόσο τους οικείους του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν λόγω και του βεβαρυμένου ιστρικού ιστορικού του.

Όσο για τους άλλους δύο συλληφθέντες, ο πρώην διευθυντής της εταιρίας Security οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής και ο γιος του ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων όπου βρέθηκε το ποσό της υπεξαίρεσης οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

Υπενθυμίζεται πως στην κλοπή των 4,2 εκατ. ευρώ από το υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, εμπλέκονται 3 άτομα που κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή που έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.