ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστειλε για δεύτερη φορά την πεθερά του στο νοσοκομείο! Νέα αναβολή για τον γαμπρό

Νέα αναβολή έλαβε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού μιας 77χρονης από το γαμπρό της σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο και θα εκδικαστεί στις 14 Ιουνίου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 53χρονος χτυπά την άτυχη γυναίκα, καθώς την είχε στείλει και πάλι στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο!

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2020, ο 53χρονος της είχε επιτεθεί ξανά και την είχε στείλει στο νοσοκομείο!

Μετά από ένα χρόνο, για δεύτερη φορά επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στην 77χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο πλημμυρισμένη στο αίμα!
Χθες, ο 53χρονος Έλληνας επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο μετά την 48ωρη αναβολή της δίκης, με την κατηγορία της επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Όμως, ο εισαγγελέας της έδρας επισήμανε ότι το δικαστήριο δεν έχει στη διάθεσή του την έκθεση του ιατροδικαστή, ούτε το πόρισμα της κλινικής, ώστε να έχει εικόνα για τη σοβαρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η ηλικιωμένη.

Έτσι, η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουνίου και ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα το σπίτι και την 77χρονη και μάλιστα ενημερώθηκε γι’ αυτό ο διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος, που θα μεριμνήσει για να τηρηθεί ο όρος.