ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστειλε το pitbull να επιτεθεί σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη!

Αντιμέτωποι με ένα σκύλο, ράτσας Pitbull, ήρθαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε 33χρονο, που όπως προέκυψε είναι αρχηγός σπείρας, η οποία διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή.

Ο άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς ηλικίας 33, 56 και 35 ετών (2 άντρες και μία γυναίκα αντίστοιχα) – μέλη κυκλώματος, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ηγετικό στέλεχος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και για «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος αποτελούσε ο 33χρονος, ο οποίος είχε αναλάβει την παραλαβή ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης εντός της ελληνικής επικράτειας και τη μετέπειτα αποθήκευση και διακίνησή τους, με άμεση συνεργάτιδα την 35χρονη σύντροφό του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.