ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστησε ενέδρα και «γάζωσε» συγχωριανό του λόγω κτηματικών διαφορών

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου την καταγγελία ενός 70χρονου αγρότη από την περιοχή Λεπενού της δημοτικής ενότητας Στράτου σε βάρος ενός 50χρονου συγχωριανού του, ο οποίος φέρεται να του έστησε ενέδρα και να πυροβόλησε τρεις φόρες εναντίον του.

 

Το θύμα κατέθεσε μήνυση δείχνοντας σημάδια από σκάγια που είχε στο χέρι του και υποστήριξε ότι ο φερόμενος ως δράστης, με τον οποίο έχει κτηματικές διαφορές, τον εντόπισε σε αγροτική περιοχή και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Όπως ισχυρίστηκε, μάλιστα, κατάφερε να σωθεί επειδή κρύφτηκε κάτω από το τρακτέρ του και ζήτησε να κατηγορηθεί ο 50χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αλλά την Παρασκευή ο 50χρονος είχε καταγγείλει τον γιο του 70χρονου ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε τις αγελάδες του, επειδή βοσκούσαν στο περιφραγμένο χωράφι του, στην περιοχή Λιβάδια της Λεπενούς!

Διαβάστε επίσης: