ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσβησαν το «Άλκη ζεις» από τοίχο της Θεσσαλονίκης για να γράψουν «ΠΑΟΚΑΡΑ»

Άρρωστα μυαλά ποτισμένα στον φανατισμό και στον τυφλό οπαδισμό έσβησαν από τοίχο της Θεσσαλονίκης ένα μήνυμα αφιερωμένο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Υπάνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον χαμό ενός νέου παιδιού, έσπευσαν να… αντικαταστήσουν το «Άλκη ζεις» γράφοντας «ΠΑΟΚΑΡΑ».

Την ώρα που μετά το τραγικό επεισόδιο της δολοφονίας του 19χρονου, γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να σταματήσει η βία μέσα και έξω από τα γήπεδα, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να δυναμιτίζουν το κλίμα, τη στιγμή, μάλιστα, που οι χαροκαμένοι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας και σύσσωμη η κοινωνία ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του GRTimes.gr, άγνωστοι έγραψαν «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ» πάνω απ’ το «Άλκη ζεις», δύο λέξεις που μετά την δολοφονική ενέδρα έχουν γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κάνεις να μη ξεχάσει τι έγινε. Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στο GRTimes.gr, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη.