ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε φωτιά σε όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι» και τον «συνέλαβε» η κάμερα! Δείτε το βίντεο

Αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι» ήταν ο στόχος αγνώστου, ο οποίος έβαλε φωτιά σε ένα όχημα του δήμου Καλαμαριάς που χρησιμοποιούνταν για τον διαμοιρασμό τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 22:45 στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Ηλία Μικρουλέα στην Καλαμαριά, ενώ τον δράστη κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/CTASIjay0Bg» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Το αρμόδιο τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου.
«Ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας ο εμπρησμός του οχήματος που χρησιμοποιούνταν από το «βοήθεια στο σπίτι”. Με αυτό μεταφέρονταν και διανέμονταν καθημερινά δεκάδες γεύματα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ώστε να προστατευθούν από τον ιό. Κανένας σεβασμός στην δημόσια περιουσία, κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο. Μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για τον “άνθρωπο” που κατέγραψαν οι κάμερες».
Πηγή: thesstoday.gr