ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε τον άντρα της να ξυλοκοπήσει τον υπάλληλο που ήθελε να απολύσει!

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και εν συνεχεία εκτέλεσης σχετικής παραγγελίας των Εισαγγελικών Αρχών, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της εκβίασης, εξιχνίασαν υπόθεση με θύμα έναν 54χρονο.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, ηλικίας 45, 31, 53, 47 και 36 ετών, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της εκβίασης, συνέργειας σε εκβίαση, παράνομης βίας, συνέργειας σε παράνομη βία από κοινού, ληστείας και εξύβρισης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον Δεκέμβριο του 2022, ο 54χρονος, εργαζόμενος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών καλλωπισμού, ενημερώθηκε από την 31χρονη ιδιοκτήτρια για την απόλυσή του, πλην όμως, λόγω διαφωνιών, σχετικά με τους οικονομικούς όρους της σύμβασής του, δέχθηκε επίθεση και απειλές από τον 45χρονο σύζυγό της.

Όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κλειδιά οχήματος και διάφορα προσωπικά αντικείμενα που είχε στην κατοχή του.

Ακολούθως, μετέφεραν τον παθόντα στην οικία του, προκειμένου να τους παραδώσει όσα αξίωναν οι δράστες, ενώ, μετά την επιστροφή τους στην εταιρεία, με τη συνδρομή και άλλων συνεργών, τον εξανάγκασαν να υπογράψει την απόλυσή του με ευνοϊκούς προς την εταιρία όρους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.