3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαζε τη 13χρονη κόρη της συντρόφου του να βλέπει πορνό και τη βίαζε!

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη που έπεσε επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας της.
Ο 53χρονος βρισκόταν σε σχέση με την μητέρα της 13χρονης μαθήτριας για περίπου δέκα χρόνια, δηλαδή από τότε που το θύμα ήταν τριών ετών.  Μάλιστα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ποτέ του δεν ήθελε να βλάψει το ανήλικο κορίτσι αφού επί της ουσίας την έβλεπε σαν παιδί του.

Φως στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης έριξε το σχολείο της καθώς κάποιες καθηγήτριες την ώρα του μαθήματος, παρατήρησαν ότι οι ερωτήσεις του παιδιού γύρω από θέματα σεξουαλικότητας ήταν «εμπειρικές».

Αμέσως αφού συζήτησαν μεταξύ τους, άρχισαν να την ρωτούν διάφορα πράγματα σχετικά με το σεξ και τα σώματα των δύο φύλων. Τότε η μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους της πως είχε έρθει σε επαφή με τον 53χρονο. Όταν η 13χρονη είπε στις καθηγήτριες της το μεγάλο της μυστικό εκείνες με έγγραφη αναφορά τους ενημέρωσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα ήταν τόσο αρρωστημένο το μυαλό του 53χρονου ο οποίος την προέτρεπε να βλέπουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και έπειτα να προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης την απειλούσε πως εάν μιλούσε σε κάποιον για αυτά που κάνουν θα χώριζε την μητέρα της.