ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβγαλε όπλο ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους σε πανηγύρι στη Χαλκιδική!

Πανικό προκάλεσε ένας 37χρονος το βράδυ της Κυριακής στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα, στη Χαλκιδική, καθώς «τράβηξε» όπλο ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με το Thestival, οι απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του χώρου, όταν ένας 37χρονος Ρομά, έβγαλε όπλο και σκόρπισε τον πανικό.

Μάλιστα, ο άνδρας κινήθηκε εναντίον δύο ομοεθνών του, οι οποίοι έτρωγαν μαζί με τις γυναίκες τους σε ταβέρνα της περιοχής.

Καθώς τους πλησίαζε, προέταξε ένα πιστόλι και άρχισε να τους απειλεί. Εκείνοι σοκαρίστηκαν και προσπάθησαν να προστατευτούν. Το ίδιο έπραξαν και δεκάδες πολίτες, που για κακή τους τύχη βρέθηκαν μπροστά στο πρωτοφανές συμβάν.

Οι δύο άντρες επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον δράστη και άρχισαν να τον χτυπούν. Τη στιγμή εκείνη επενέβη ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, αποσπώντας από τα χέρια του 37χρονου το όπλο.

Τον αφόπλισε και λίγα λεπτά αργότερα τον παρέδωσε στο πρώτο περιπολικό που έφτασε στο σημείο. Αποδείχτηκε ότι το πιστόλι ήταν αεροβόλο.

Ο δράστης δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τα άτομα που σημάδεψε με το όπλο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν οικονομικές διαφορές.