3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση θρίλερ! Η δραματική έκκληση και η μαρτυρία που έκανε έξαλλη την Νικολούλη!

Ο 43χρονος Θοδωρής Σελεμετζίδης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη Λάρισα.

Η κυρία Φανή, είναι η πρώην σύζυγος του αγνοούμενου, ωστόσο οι σχέσεις τους παρέμεναν καλές και μίλησε στο «Τούνελ» από τη Γερμανία όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Είχαμε επικοινωνία, λόγω του παιδιού. Το παιδί το είχα πάρει μαζί μου στη Γερμανία, γύρισε κάποια στιγμή να κάνει τη θητεία του και με τον μπαμπά του είχε επικοινωνία. Έχουν περάσει πάνω από δέκα μήνες από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Μία ημέρα μετά, είχε βγει ένας συγγενής μας μ’ έναν φίλο του στη Λάρισα και σε ένα πάρκινγκ βρήκε το πορτοφόλι του κοντά στα ΚΤΕΛ. Από τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».

«Εκτός από το πορτοφόλι, βρέθηκε και το κινητό του, όχι όμως και το τσαντάκι μέσης, που φορούσε όταν χάθηκε. Στις 15 Μαΐου ξαφνικά βλέπει το παιδί μου μία κλήση από το κινητό του μπαμπά του. Ήταν ένα ζευγάρι, που πέρασε από τα ΚΤΕΛ και το βρήκαν. Είχε εκφράσει και την επιθυμία του να έρθει στη Γερμανία μαζί μας, οπότε σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για κάποιον που είχε σκοπό να εξαφανιστεί. Εύχομαι μόνο να είναι καλά και να βρεθεί» είπε εμφανώς ταραγμένη.

Δείτε όσα είπε στο «Τούνελ»

Μάρτυρας κλειδί επικοινώνησε με την εκπομπή, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες, με την Αγγελική Νικολούλη να της απευθύνεται σε έντονο ύφος.

«Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».

«Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου».

Δείτε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη