ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίστηκε 37χρονος στη Χαλκίδα

Συναγερμός σήμανε στη Χαλκίδα για την εξαφάνιση ενός 37χρονου άνδρα, καθώς η οικογένεια του θεωρεί πως συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Στην 01/02/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας, στη Χαλκίδα, ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος, 37 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 12/02/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και έφυγε με ασημί ποδήλατο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».