ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίστηκε ο αδελφός του πληρωμένου δολοφόνου που εκτέλεσε τον Μακρή

Ο 35χρονος αδελφός του Βούλγαρου που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου για  τον Γιάννη Μακρή στη Βούλα, αναζητούνταν από την αστυνομία εδώ και καιρό, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα, δεν έχει βρεθεί.

Ο αδερλός του εκτελεστή, φέρεται να τον είχε βοηθήσει να διαφύγει από τη Βούλα και να επιστρέψει στη Βουλγαρία, για να συλληφθεί λίγο καιρό μετά στην Ελλάδα, όταν επέστρεψε για ένα άλλο «συμβόλαιο θανάτου». Γι’ αυτό και καταζητείται από την αστυνομία στην Ελλάδα.

Ο αδερφός του είχε μείνει στην Βουλγαρία και τον αναζητούσε η αστυνομία για να τον παραδώσει στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα ίχνη του. Φέρεται να έχει διαφύγει μάλιστα στο εξωτερικό, ενώ εικάζουν ότι μπορεί να είναι είτε στα Βαλκάνια, είτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Ο Μακρής φέρεται να είχε βεντέτα με μια οικογένεια από τον Λίβανο, πίσω στην Αυστραλία όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του και ο Βούλγαρος δολοφόνος του είχε πάρει εντολή να τον δολοφονήσει. Όταν συνελήφθη ωστόσο από την αστυνομία, λίγους μήνες μετά, δεν αποκάλυψε τίποτα  ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη δολοφονία.