ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλη η Αθηνά με την Ριμπολόβλεβα

ribo

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φέρεται να είναι η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αφού είχε ενημερώσει τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ πως την ενδιαφέρει ο νέος ιδιοκτήτης να σεβαστεί στο έπακρο την ιστορία και την παράδοση του νησιού του παππού της.

Όλα αυτά πήγαν περίπατο σύμφωνα με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στο πρόσφατο πάρτι: «Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό ντισκοτέκ» φέρεται να είπε όταν ρωτήθηκε.

Ο λόγος που πούλησε τον Σκορπιό ήταν κυρίως γιατί η ίδια δεν πήγαινε σχεδόν ποτέ και πίστευε ότι το νησί δεν έπρεπε να ερημώνει και χρειαζόταν κάποιους να ζουν σε αυτό και να το φροντίζουν, πάντα με σεβασμό στην ιστορία του. Για την ίδια σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δεν ήταν τα χρήματα, αλλά ο λόγος των νέων ιδιοκτητών που όπως κρίνει δεν τηρήθηκε….

Tο πάρτι με τους 120 καλεσμένους στις 4 Ιουνίου, διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 03.00 τα ξημερώματα και λίγο πριν την έναρξή του, το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το απόγευμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια…

Φημολογείται ότι το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε στον Σκορπιό στοίχισε 30.000 ευρώ, ενώ συνολικά το κόστος του πάρτι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού.