ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Ευαγγελάτο: «Ντρέπομαι για εσάς»

«Αναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Mega «Live News» καθώς η μαρτυρία μίας γυναίκας αναφορικά με το θρίλερ που είναι σε εξέλιξη με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού Δασκαλάκη στην Πάτρα, έκανε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, να παρέμβει on air και να ξεσπά κάνοντας λόγο για «ψέματα» και πως θα κινηθεί νομικά κατά της μάρτυρα αλλά και της δημοσιογράφου της εκπομπής Ελένης Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, αφορμή για την ένταση που ακολούθησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν η μαρτυρία της κυρίας Χριστίνας, μίας φίλης της οικογένειας, η οποία ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς. «Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν. Όταν παντρεύτηκε το παιδί της, η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”. Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία», είπε.

Μάλιστα, η κυρία Χριστίνα ανέφερε πως δέχεται απειλές για εκείνη και την οικογένειά της από την οικογένεια Πισπιρίγκου. «Είχε το θράσος και πήρε τηλέφωνο. Αρχισε να μας βρίζει. Ολες αυτές τις ημέρες ζούμε μία κατάσταση… Όταν παίρνουν και απειλούν δεν είναι εύκολο. Απείλησε τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον ανιψιό μου», είπε.

Αυτή η μαρτυρία έκανε έξαλλη την Ελένη Λεγάτου και έκανε παρέμβαση στον «αέρα» της εκπομπής, όπου και έκανε λόγο για ανακρίβειες και ψέματα. «Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κυρία Ασημακοπούλου και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της. Είμαι στον δήμο από το 2000, ήμουν στο ‘κατ’ οίκον υποστήριξη’. Μετά από μεγάλο ατύχημα, πήρα αναρρωτική άδεια και μετά την άνευ αποδοχών γιατί ξεπέρασα τους μήνες που μπορούσα να πάρω αναρρωτική». Σχετικά με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: «Δεν την ήξερα, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα».

Μάλιστα, η μητέρα της 33χρονης προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με την Τζωρτζίνα και την καταγγελία ότι το 2014 η Ρούλα κακοποίησε την κόρη της. «Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και τη βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό».

Σε ερώτηση του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η μητέρα της 33χρονης άλλαξε ύφος και προκλήθηκε ένταση λέγοντας πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα». Παράλληλα, η Ελένη Λεγάτου επιτέθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο λέγοντας πως «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα». Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και την ανώνυμη καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή. «Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή».