ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι χρόνια κρυβόταν στην… ντουλάπα!

Μια πραγματικά απίστευτη περίπτωση φυγόποινου, ο οποίος επί 6 χρόνια διέφευγε τη σύλληψη χρησιμοποιώντας μια κρύπτη που είχε δημιουργήσει σε ντουλάπα αποκαλύφθηκε στη Λάρισα!

Όπως αποκαλύπτει  η εφημερίδα  «Ελευθερία», ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση το 2013, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, και τα ίχνη του χάθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Η αστυνομία θεώρησε ότι κατάφερε να διαφύγει σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή το εξωτερικό, όμως εκείνος… παρέμεινε στη Λάρισα, όπου σκαρφίστηκε το σχέδιο με την κρύπτη στη ντουλάπα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο φυγόποινος είχε μετατρέψει μια κατοικία σε Λάρισα σε ένα απόρθητο «οχυρό», καθώς είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καμερών παρακολουθώντας τα πάντα εντός του διαμερίσματος αλλά και στην είσοδο πολυκατοικίας.

Η εφευρετικότητά του, τον οδήγησε στο να δημιουργήσει μια ειδική κρύπτη, μέσα στο βεστιάριο ντουλάπας, όπου κρυβόταν όταν υπήρχε κίνδυνος αστυνομικού ελέγχου. Η είσοδος της κρύπτης ήταν ιδιαίτερα μικρή προκειμένου να μην κινεί υποψίες.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ζει  ανενόχλητος επί 6 χρόνια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, ύστερα από πληροφορίες που έφθασαν στην κατοχή τους, τελικά κατάφεραν να τον… ξετρυπώσουν.