3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι μήνες στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

«Μακάρι να γίνει καλά. Τίποτα άλλο δε θέλουμε», λέει η Ευμορφίλη Δημητρακοπούλου, μητέρα θύματος ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη

Η ζωή για αυτούς τους γονείς έχει παγώσει. Από τον Ιανουάριο που δέχτηκαν εκείνο το τηλεφώνημα από την αστυνομία άρχισαν να ανεβαίνουν έναν ατελείωτο Γολγοθά, ελπίζοντας για το θαύμα.

«Τελευταία δεν την έβλεπα καλά αλλά δε μίλαγε κιόλας. Την εβδομάδα πριν γίνει αυτό, δεν ερχόταν καθόλου».

Ο ξυλοδαρμός της Όλγας από τον 46χρονο πρώην πρωταθλητή του τζούντο στα μέσα του περασμένου Γενάρη, στην Αργυρούπολη, είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Η ιατροδικαστική έκθεση που περιέγραφαν τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η γυναίκα, ήταν ασύλληπτα. Της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Για τους γονείς της Όλγας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πέρα από το μπορέσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν το παιδί τους. Προσπαθούν όσο μπορούν. Κρατούν τις φωτογραφίες της, την κοιτούν ντυμένη νυφούλα 20 χρόνια πριν κι ελπίζουν.

Ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την Όλγα Δημητρακοπούλου, θα βρει απέναντί του στο δικαστήριο την οικογένειά της, η οποία θα ζητήσει τη μέγιστη ποινή για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε στο παιδί τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA