ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξώδικο στο εργαστήριο του ΑΠΘ έστειλε η Πισπιρίγκου! Τι λέει ο δικηγόρος της

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, αναφέροντας πως η κατηγορούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας έστειλε εξώδικο στο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Ο λόγος, όπως υποστήριξε είναι ότι «υπάρχει αντίφαση σε σχέση με τα αποτελέσματα στην τοξικολογική εξέταση των ούρων της μικρής Τζωρτζίνας» και δεν είναι σαφές ποια είναι τα αξιόπιστα αποτελέσματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

«Βλέπετε λοιπόν ότι δεν ήταν βασανίστρια; Επί μήνες ακούμε όχι μόνο ότι είχε κάνει κακό στο παιδί της, αλλά ότι το βασάνιζε επί μήνες, χορηγώντας του δηλητήρια. Επιβεβαιώθηκε αυτό που μου έλεγε από την αρχή και με σθένος πως ουδέποτε χορήγησε στην Τζωρτζίνα οποιαδήποτε ουσία για να της κάνει κακό» δήλωσε αναφερόμενος στο γεγονός πως τελικά δε βρέθηκαν ίχνη κεταμίνης στο φιαλίδιο με αίμα της μικρής Τζωρτζίνας που βρέθηκε μετά από μήνες στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Αντιδρώντας στον Γρηγόρη Λέων για όσα υποστηρίζει αναφορικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι «Ο κ. Λέων μιλάει στο πρώτο πληθυντικό, ενώ είναι ιδιώτης ιατροδικαστής και δεν είναι μέλος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που ερευνά την υπόθεση. Δεν ξέρω τι έγγραφα έχει στα χέρια του σχετικά με την υπόθεση. Παλαιότερα μιλούσε για την Τζωρτζίνα, αλλά μετά είπε ότι δεν είχε γνώση της ιατροδικαστικής έκθεσης».

Τέλος, αναφορικά με το πανάκι της Ίριδας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί στοιχείο, ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε πως «είναι προφανές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα προχωρούσε ποτέ στην παράδοση του στοιχείου αυτού», εάν την ενοχοποιούσε.

Λίγο νωρίτερα παραδόθηκε στις αρχές το ιατροδικαστικό πόρισμα των Καλογριά και Καρακούκης για τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος τους ήταν ασφυκτικός.