3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξώδικο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη – Τι τους απαγορεύει

Όπως αποκάλυψε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με εξώδικο τους οι συγγενείς απαγορεύουν σε οποιονδήποτε να εισέλθει στην οικία της Ευγενίας Κούτρα.

«Έχουμε καταθέσει το εξώδικο και έχει ενημερθεί και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη. Με αυτό το εξώδικο, απαγορεύουμε ρητά να εισέλθει στην οικεία κάποιος άλλος πέραν των δικηγόρων των συγγενών, οι οποίοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα της σπιτονοικοκυράς και θα πρέπει να ελεγχθεί εάν έχουν πουληθεί ή όχι» ανέφερε.

«Εμείς γνωρίζουμε ότι υπήρχαν δύο σπαθιά του αείμνηστου πατέρα της τα οποία έχουν αξία περίπου 10.000 ευρώ το καθένα. Αυτό το γνωρίζουμε 100% από την υπηρεσία του θανόντος αλλά και από τους συγγενείς. Υπάρχουν βίντεο που ο κ. Δασκαλάκης γύριζε βίντεο κλιπ, δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο. Εγώ εκπροσωπώ έναν εκ των συγγενών, και θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί η ψυχή της εάν βγει η αλήθεια» πρόσθεσε.

Για τα χρέη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως, «υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλουν την νεκρή γυναίκα λέγοντας ότι έχει χρέη, ενώ με τα χρήματα που έπαιρνε η Ευγενία Κούτρα, μπορούσε να αποπληρώνει τα δάνειά της» και συνέχισε λέγοντας πως, «οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουμε ζητήσει να αρθούν, είναι σε επεξεργασία από την τράπεζα, Θα πω αποκλειστικά σε εσάς, τί συμβαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς».

Δείτε όσα είπε στο MEGA