ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξώφυλλο στο «Sports Illustrated» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (φωτό)

Ασταμάτητη είναι η άνοδος και η λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανεβάζει συνέχεια την απόδοση του και πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις έχει πάρει τους Μπακς «από το χέρι» και τους οδηγεί σε μια φοβερή πορεία και σε θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τα πλέι οφ. Μάλιστα δεν σταματάει εκεί, καθώς ήρθε η ώρα για ένα ακόμα επίτευγμα, αφού θα βρεθεί στο εξώφυλλο του αθλητικού περιοδικού «Sports Illustrated».

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου και οι συντάκτες του περιοδικού για τις ανάγκες του εξωφύλλου άλλαξαν το παρατσούκλι του «Greek Freak» σε… «Greek Peak».

Μέσα εξηγούν γιατί οι Μπακς πρέπει να χτίσουν το μέλλον τους πάνω στον «Giannis», ενώ τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο ενδιαφέρων point guard στην ιστορία του NBA.

Την ίδια ώρα, χιλιάδες Ελληνες και όχι μόνο, συνεχίζουν να ψηφίζουν για να πάει ο «Greek Freak» στο φετινό All Star Game του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Ο τρόπος ψήφου είναι πολύ εύκολος. Μέσα από οποιοδήποτε Social Media γράφετε «Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE» και το κοινοποιείτε, ή το δημοσιεύετε σαν σχόλιο. Για όσους δεν χρησιμοποιούν τα Social Media υπάρχει δυνατότητα ψήφου και εδώ.