ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Ευχάριστα νέα από το νοσοκομείο της Λάρισας! Αποσωληνώθηκε η 27χρονος γιατρός που έχει κορωνοϊό

Θετικά είναι τα νέα για την 27χρονη γιατρό η οποία νοσεί από κορωνοϊό και χρειάτηκε χθες να διασωληνωθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς, όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί».

Πλέον οι θεράποντες γιατροί, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της 27χρονης, η οποία εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Απομονώθηκε σπίτι της, αλλά η κατάστασή της χειροτέρευσε και χρειάστηκε η διασωλήνωση. Η 27χρονη γιατρός που νόσησε από κορωνοϊό ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Εκτός από την 27χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται διασωληνωμένος ακόμη ένας γιατρός, ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί από το νοσοκομείο του Βόλου και έχει υποκείμενο νόσημα.